Mange trænere har, især på nettet, givet udtryk for, at TMs (Technical Machines, dem man bruger til at ændre angreb) kunne bruge en kærlig hånd, især med flere og flere tilgængelige angreb til hver Pokémon.

Og hvis man tror på det der findes i netværkstrafikken, så vil Charge TM og Fast TM snart få en Elite pendant.!

Elite Charge TM og Elite Fast TM er nemlig fundet i dataen der sendes til vores spil, og de skulle, ifølge de medfølgende beskrivelser, give mulighed for at skifte angreb til et angreb vi selv vælger .
Så er du træt af at skifte mellem de samme to angreb, og bruge 5-10 Charge TMs på det - så kunne meget tyde på at du snart får mulighed for at undgå det.

Hvordan man får Elite TMs er endnu ukendt, ligesom det ikke er garanteret at de bliver tilføjet til spillet.

Udover det kan det nævnes at Premium Raid Pass nu officielt har skiftet navn til Premium Battle Pass (Hold udkig efter mere viden om GO Battle League her på siden)
Desuden er der højst sandsynligt et Valentines Day 2020 event på vej, ligesom der også er fundet indhold til et Sinnoh Celebration event

Desuden er Pikachu Libre (Wrestler Pikachu) på vej, som en måde at fejre GO Battle League på (se billede nedenfor) og måske bliver det snart muligt at købe Poffins i bundles (flere ad gangen)

God jagt, og god kamp!