De første to ugers Throwback Challenge er overstået, hvor vi har kunne klare opgaver fundet i vores Today View, der hsr haft fokus og belønninger for henholdsvist Kanto og Johto regionen. I øjeblikket er mange nok igang med at arbejde sig gennem Hoenn regionens Throwback Challenge, mens den sidste, Sinnoh, venter på fredag. 

Klarer man alle fire, vil man som bekendt få adgang til Throwback Challenge Champion opgaverne, som vil belønne os med bl.a. Nye Galarian Pokémon og en Genesect

Men nu fortæller Niantic, at såfremt man ikke har klaret de forløbne opgaver, kan man købe sig adgang for $7.99, eller hvad der svarer til den pris de tidligere har kørt til betalingsevents (de to der gav henholdsvist Regigigas og Genesect ). 

Så har du haft store problemer med nogle af opgaverne og ikke fået dem alle klaret i tide, måske bare resten af livet har krævet din tid, så har man altså muligheden for at lægge lidt mønt, og få adgang alligevel. 

Nogle af belønningerne skulle angiveligt være lidt anderledes via betalingsindgangen, men hvilke nævnes umiddelbart ikke. 

Skulle du vælge at købe billetten, selvom du har klaret det hele, får du flere candy og Stardust som erstatning for de primære belønninger (du får f.eks. Ikke to Genesect )

Billetten kan købes fra den dukker op i shoppen og frem til d. 8. Juni klokken 13.00, og kræver at du åbner spillet og modtager Special Research opgaven mellem d. 3. Juni 13.00 og d. 8. Juni 13.00. Selve opgaverne vil du herefter kunne klare i dit eget tempo.