Er du klar til et kapitel mere i Team GO Rocket sagaen?

I morges lavede Niantic lidt moderne PR, og sendte en luftballon i luften, som ses ovenfor, med det velkendte røde R på siden med sort baggrund, over München i Tyskland.

Samtidig med dette har folk det seneste døgn modtaget hemmelige Team GO Rocket e-mails, som ser ud til at være sendt forkert ud, hvor de bygger denne nye feature op. 
For det har jo efterhånden været kendt i lidt tid, at en ny Team GO Rocket feature har været på vej. Det er begrænset hvor meget jeg har nævnt den her på siden, da det primært er for bekræftede nyheder, men hvis du følger med på Pokébase Facebook side, skulle jeg mene at have nævnt det i nogle kommentarer.

Det er på nuværende tidspunkt stadig lidt tvivlsomt hvordan dette vil fungere, men i hvert fald er der fundet grafisk indhold til at en ballon vil kunne svæve på himlen i spillet, og vi vil kunne interagere med den. Der er to nye Grunts, altså Rocket "soldater", der er tilføjet til spillet pga denne ballon, og i modsætning til de andre Grunts, virker de ikke til at have en fast Pokémon type.

Ifølge den "hemmelige" e-mail der er sendt ud, skulle der ske noget med dette "tomorrow", som det står skrevet i e-mailen. Denne e-mail blev sendt ud i går aftes, men er siden kommet dumpende rundt omkring til flere og flere, så måske det allerede er i aften, måske først i morgen. I aften er der planlagt en Spotlight time , mens der i morgen aften er planlagt en Legendarisk Raid time  (Den første med Kyurem )  - så uagtet hvilken dag de vælger at sende Team GO Rocket i luften, vil det forstyrre en smule i deres planlagte events.

Tiden må vise hvad der er i vente med Team GO Rocket. Følg med på min facebook side, da jeg som oftets opdaterer der først.

God jagt!