Den er god nok trænere! Følger du Pokébase på Facebook kunne du læse forleden at Spinda nu var at finde i netværkstrafikken, og allerede nu er den til at få fat i, i spillet! 

Raikou er kommet og har afløst Snorlax som Research Breakthrough, og med Raikou er kommet en opdateret liste af Field Research. Finder du "Land 3 Curveballs in a row", skulle denne altså give selveste Spinda. 

Spinda har 8 forme, og det menes at alle trænere får samme Spinda form for samme Field Research, samlet på samme PokèStop. Så hvis I er flere der går og spiller sammen, og i får denne opgave fra det samme stop på samme dag skulle I altså også få den samme form. 

Spinda har I Pokémon GO kun 8 forme, som er en større nedgrading fra den almindelige Pokémon verden, hvor den har over 4 milliarder. 

Nye Shiny Pokémon 

Ud over Spinda er både Houndour og Snubbull dukket op som Shiny, her som vi har taget hul på de legendariske hunde/bæster. Begge beholder selvfølgelig deres Shiny status ved udvikling. 

Listen af Field Research opgaver opdateres så snarest muligt, her på siden, så I kan rapportere hvor i støder på Spinda opgaven.

God jagt, trænere!