Mens mange har travlt med at prøve at klare den kommende Throwback Challenge 2020: Johto , vil der være endnu mere at arbejde på! 

Snubbull Research Dag

Event side:  Snubbull Research Dag

Den 9. maj fra 8.00 om morgenen vil der nemlig komme mere end 50 tidsbegrænsede opgaver, formentlig i vores Today område, der alle skulle kunne klares hjemmefra, og som giver Snubbull som belønning. 

Husk at Snubbull kan være Shiny! 

Disse fortsætter frem til klokken 22.00 samme dag, hvorefter eventuelle resterende opgaver, man endnu ikke har løst, fjernes omgående. 

Incense Dag Water-, og Dark Type Pokémon

Event side:  Incense Dag: Water-, og Dark Type

Ugen efter, søndag d. 17. maj, starter endnu et kort event op klokken 11.00. Herfra vil de næste 6 timer være den kun anden Incense dag i spillets historie, og det bliver en type specifik en af slagsen. Dark og Water Type Pokémon skiftes på timerne, for hvilke der tiltrækkes af Incense, mens Carvanha vil fungere lidt som Sentret gjorde til første Incense event. 

Skulle man blive træt af Carvanha, vil der, som nævnt, skiftes mellem Dark og Qatar Type Pokémon fra Incense. 

Der skiftes med følgende tider:

  • 11.00 - 12.00 : Water Type Pokémon
  • 12.00 - 13.00 : Dark Type Pokémon
  • 13.00 - 14.00 : Water Type Pokémon
  • 14.00 - 15.00 : Dark Type Pokémon
  • 15.00 - 16.00 : Water Type Pokémon
  • 16.00 - 17.00  : Dark Type Pokémon

Forventer at Carvanha, som er en Water-, og Dark Type Pokémon, vil spawne i samme mængde som Sentret gjorde i sidste event, som stod for ca. 1/4 del af alle Incense Spawns .

Det er værd at bemærke, at Scraggy nævnes som en potentiel (og sjælden) spawn fra Incense denne dag. En Pokémon som ellers har været forbeholdt GO Battle League belønninger, og som i den kommende sæson rykkes op i et Rank niveau som går det endnu sværere at få den fra GO Battle League.!

Der nævnes intet om længere Incense tid til dette event. Vi må derfor forvente at de varer i én time, som det fungerer for tiden.