Så blev versionen med GoSnapshot tvunget, og pludselig begyndte Smeargle at dukke op på trænere GoSnapshot billeder. 

Sådan støder du på den

Du skal bruge den nye funktion GoSnapshot, som er at tage billeder af en af dine Pokémon. Gå ind på en af dine Pokémon og tryk på kameraet. Smeargle kommer langt fra hver gang, og nogle melder over 100 billeder på reddit, uden Smeargle, mens andre er stødt på den efter få forsøg.
Det er ikke nødvendigt at bruge en telefon der understøtter AR+ (Hvor man bl.a. kan gå rundt om en Pokémon) - Almindelig AR kan ligeså nemt give Smeargle, selvom billederne måske er sværere at få gode.

Ingen har endnu meldt om flere 'Photobombs' på samme dag endnu. 

Opdateret : Det virker til at du kan nøjes med et enkelt billede (måske 2) af hver Pokémon. Niantic har selv meddelt at hvis man ikke støder på Smeargle på sine billeder, skal man prøve med andre Pokémon. Så prøv lidt forskelligt, og tag aldrig mere end 2 billeder, da den altid dukker op på det første.
Når man tager et billede, vil det vises nede i højre hjørne og give en ring rundt om, der kører ud fra billedet. Skulle Smeargle dukke op på dit billede, vil der være denne effekt tre gange i streg. 

Fang Smeargle

Hvis du er heldig og Smeargle photobomber dit billede, vil den dukke op på dit kort når du er færdig med at se/dele billederne. Gå ind på den, og fang den som du almindeligvis fanger Pokémon. 

Fra den dunker op, vil den blive der i én time, inden den er væk igen. Så sørg for at få fingrene i den, inden den time er overstået, og gerne hurtigst muligt, skulle denne tid blive justeret.

Smeargles angreb

Smeargle får de samme angreb, som den Pokèmon den Photobomber. Dette er måden Niantic vælger at implementere Sketch, hvor Smeargle normalt vil kopiere det sidste angreb der er brugt mod den, og gemme det permanent. Nogle angreb virker ikke, såsom Dittos Transform, af gode grunde. 

 

Artiklen opdateres ved mere info...