Pokémon GO-spillere kan se frem til et nyt Fællesskabsdag event lørdag den 18. marts, hvor Slowpoke vil være i fokus. Eventet vil vare i seks timer og byde på en række forskellige fordele for spillere, der deltager.

Under Fællesskabsdag eventet vil der være en øget mængde af Slowpoke-spawns, hvilket giver spillere en større chance for at fange en sjælden eller stærk Slowpoke. Derudover vil der være en chance for at støde på en Shiny Slowpoke, som har en særlig farvevariation, der er meget eftertragtet af samlere.

For at hjælpe med at fange disse Pokémon vil Incense og Lure Modules, der normalt tiltrækker Pokémon til spilleren, vare i tre timer i stedet for den sædvanlige en time. Der vil også være en særlig Fællesskabsdag-bonus, der giver spillerne tre gange så meget XP for at fange Pokémon.

Der er også en særlig Fællesskabsdag Move, som Slowpoke vil kunne lære, hvis den udvikles til en Slowbro eller Slowking under eventet eller indenfor to timer efter, at eventet er slut. Denne særlige move vil blive annonceret senere.

Endelig vil der også være en række forskellige Fællesskabsdag-bokse, der kan købes i spillets butik. Disse bokse vil indeholde en række forskellige genstande og vil være tilgængelige i forskellige prisklasser.

Pokémon GO Fællesskabsdag eventet med Slowpoke vil være en god mulighed for spillere at fange en sjælden og eftertragtet Pokémon og samtidig drage fordel af en række forskellige fordele. Så sæt kryds i kalenderen den 18. marts kl. 11:00 - 17:00 (lokal tid) og gør klar til at fange nogle Slowpoke!