Så er der en sjælden nyhed der handler om Pokébase fremfor Pokémon GO.

Første udgave af reklamefrihed er blevet indbygget på siden, så du kan slippe for alle reklamer på siden - selv dem Adblocker ikke fjerner.

Hvordan slipper jeg?

Der findes desværre ingen automatisk process for at slippe for det, så det sker ved at du skriver til mig (f.eks. via facebooks messenger, eller på mail ) efter du har betalt enten via Patreon eller via MobilePay.

Hvis du betaler via Patreon

Det er kun støtte niveau 2 og tre (fra 25 kroner eller højere) som fjerner reklamer. Du finder mulighed for tilmelding her , og skal blot efter tilmelding kontakte Pokébase så din bruger kan sættes som reklamefri. 

Hvis du betaler via Mobilepay

Med MobilePay kan du overføre et beløb til  box84118 , og for hver 25 kroner du overfører vil det give dig 30 dages reklamefrihed. Så skulle du vælge at overføre 50, får du 60 dages reklamefrihed, ligesom du får 90 dage hvis du overfører 75 eller sågar 85 kroner. Som med Patreon er det vigtigt at du skriver til mig med info jeg kan binde din overførsel sammen med din bruger med.

Du kan også scanne den QR kode der er, enten i højre side eller under nyheden her, med din MobilePay app.

Generelt

Det er vigtigt at huske at siden her er et hobbyprojekt, og de penge du eventuelt vælger at overføre vil gå til drift. Det vil stadig være en donation, og siden vil stadig blive drevet på frivilligt plan - altså kan der ikke garanteres for levering af nyheder eller andet.

For at opnå reklamerfrihed efter betaling og dette er indmeldt til mig, kræver det at du er logget ind på siden med den bruger du har indmeldt som reklamefri. 
Det er desuden værd at bemærke at der kan være steder jeg ikke har opdaget der mangler at fjernes en reklame - meld den ind og der sker hurtigst muligt.

Tak fordi I støtter arbejdet med Pokébase.