De fleste ventede nok endnu et forsøg på at ændre CP'en, efter det var gået galt første gang. Men i stedet, fik vi nye Pokémon at jage, at klække og at raide! 

De nye Pokémon omkring os

I går kunne du her på siden finde en liste over de Pokèmon der var tilføjet spillet, eller som var bekræftet på daværende tidspunkt. Nu menes røgen at have lagt sig, og alle de Pokémon du kan finde i det fri, æg og raids, skulle være som følger:

Turtwig, Grotle og Torterra.  

Græs starteren fra generation 4. Turtwig kan klækkes i 5km æg, og fanges I det fri, mens Grotle findes i det fri og Torterra kun kan blive din ved at udvikle dig til den. 

Chimchar, Monferno og Infernape

Ild starteren fra generation 4 og dens udviklingslinje. Chimchar er blevet spottet I det fri, det samme er Monferno! Infernape må vi udvikle os til indtil videre. Desuden kan du være heldig at få en Chimchar fra dit 5km æg. 

Piplup, Prinplup og Empoleon

Vand starteren fra Sinnoh regionen, og dens udviklingslinje. Både Piplup og Prinplup kan findes i det fri, mens Empoleon skal man udvikle sig til. Piplup er desuden at finde i 5km æg. 

Starly, Staravia og Staraptor

Starly (og begge udviklinger) er af typen Normal og Flying, og Staraptor kan faktisk blive en udmærket Flying Pokémon! Alle tre kan findes i det fri, og Starly kan sågar også klækkes i 2km æg.

Bidoof og Bibarel

Bidoof, og dens udvikling Bibarel, er begge Normal Type Pokémon. Bibarel, Bidoofs udvikling er dog også Water Type. De kan begge findes vildt, og snart vil de fleste trænere være glade for at disse ikke skulle være at finde i nogle æg, da man nok skal få mulighed for at få et eksemplar eller to alligevel. Bidoof kan desuden findes i Raids (Tier 1).

Kricketot og Kricketune

Kricketot og dens udvikling Kricketune er Bug Type Pokémon, og vel nok denne generations Weedle / Caterpie linje. De spawner begge i det fri, og Kricketot kan også findes i 2km æg og i Raids (Tier 1).

Shinx, Luxio og Luxray

Shinx og dens udviklingslinje er Electric Type Pokémon, som ikke kan findes i det fri på nuværende tidspunkt. Til gengæld kan du finde Shinx i Raids (Tier 1) og i 10km æg. Desuden er der meldt ind, at netop Shinx kan findes Shiny! 

Buneary og Lopunny

Buneary er en Normal Type Pokémon, og det samme er dens udvikling Lopunny. De findes begge i det fri, og Buneary kan desuden findes i 5km æg og Raids (Tier 1).

Riolu og Lucario

Riolu er en Fighting Type Pokémon, og dens udvikling Lucario og en Fighting og Steel Type Pokémon. Ingen af dem spawner i det fri, men Riolu kan klækkes fra 10 km æg. På nuværende tidspunkt er ingen af dem meldt ind i Raids.

De nye regionale Pokémon

Indtil videre virker det ikke til at vi her i Danmark får nogle nye regionale Pokémon, men der meldes om 3 indtil videre, hvor en spekuleres i evt. at migrere pr. halvår.


Pachirisu menes at findes i den nordlige del, primært Canada, men muligvis hele vejen omkring den arktiske del af vores klode. Mere information vil kunne findes senere hen, når grænserne bliver klarere.


Chatot menes at holde sig til den sydlige halvkugle. Og eftersom det er vinterhalvår i den nordlige halvkugle, spekuleres der i at denne Pokémon evt. kan skifte til at holde sig på den nordlige halvkugle når sommeren er at finde heroppe. Dette er dog ren spekulation, og indtil videre ved vi blot at denne kun er meldt ind til at findes syd for Ækvator.


Carnivine menes at holde sig omkring det Sydøstlige USA og Bahamas. Denne Pokémon er baseret på den kødædende blomst Venus Flytrap, som oprinder fra Florida, hvilket giver god mening med dens rapporterede spawnsteder.

Den korte æg-oversigt

Følgende Pokémon kan findes i de tre almindelige æg-kategorier. Ingen Pokémon meldes tilføjet til 7km æg (Hvilket jo normalt også er forbeholdt Alolan Pokémon)

Kricketot
StarlyPiplup
Chimchar
Turtwig
Buneary


Riolu
ShinxMåske der er flere information vi endnu ikke kender, i så fald kan du læse om det her på Pokébase når vi bliver klogere på denne bølge. Bemærk desuden at, ligesom generation 3, så kommer Sinnoh regionens Pokémon i flere bølger, og denne var kun den første. Hvornår den næste kommer, vides endnu ikke. Men også det kan du få at vide på Pokébase, når det kommer frem!

Den korte Raid oversigt

Med ankomsten af de nye Pokémon fra Sinnoh regionen, er der ændret lidt i de Raids der kører for tiden.
Det er primært Tier 1 Raids der er ændret, mens Machamp er blevet tilføjet til Tier 3 Raids igen, efter en kort periode ude i kulden.

Tier 1 Raids er kun Sinnoh Pokémon nu, og kan være: Shinx , Buneary , Kricketot og Bidoof


God jagt, trænere!