Nu er det snart tid, trænere! Sinnoh regionen banker på, og snart vil vi opleve nye Pokémon omkring os. Desværre ved vi endnu ikke hvornår, men det er forventet inden for de næste par uger.

Præcis hvordan udrulningen af den næste generation starter, vides ikke - måske de gør som sidste år, med Ghost Pokémon fra den nye generation til at dukke op under Halloween, måske de finder på noget nyt.

Nyt kommer der i hvert fald - Indenfor kort tid, vil vi se ændringer i spawns omkring os. Præcis hvad er svært at tyde på nuværende tidspunkt, men det tyder på at Parker og Naturområder vil være et godt sted at jage, fremfor travle storbyer. Desuden skulle der blive mere varierede spawns alle steder, og vejret vil have mindre indflydelse, hvilket nok især vil glæde ved "Partly Cloudy - Delvist overskyet", hvor det er tæt på umuligt at støve andet end Normal Type Pokémon op. Eventuelt kan Nests være fortid indenfor kort tid, men det er svært at vide hvorvidt det er hvad der menes.

Udover ændringer i Spawns, vil der også komme ændringer i hvordan nogle dele af Battle Systemet fungerer. Vi vil snart se en ændring i CP formularen (Det der udregner CP) - Det er stadig uklart præcis hvilke ændringer der kommer, men det tyder på at Pokémon som Blissey vil blive svagere, mens mere svage Pokémon såsom Azumarill eller Wigglytuff vil blive mere værd. Det vil kun tiden vise.

 

Følg med her på Pokébase, hvor du vil finde mere info i de kommende dage, som vi bliver klogere på disse nye tiltag.