Flere oplysninger er kommet ind her kort inden release af en af de største opdateringer af Pokémon GO, siden release for snart 2 år siden.

Shiny Mew

ZeChrales, som tidligere har stået bag opdagelserne af bl.a. tilføjelse af Shiny Bulbasaur familie, Shiny Dratini familie og der har opdaget flere events inden andre har stødt på dem, har nu endnu en nyhed til os.

Shiny Mew, som ses nedenfor, er nu fundet i netværkstrafikken, som set tidligere med andre Shiny opdagelser. Kort fortalt henter din telefon billeder og 3d modeller hos Niantics servere, og det er blandt disse at Shiny Mew nu er fundet.

Dette er ikke ensbetydende med at Mew kan anskaffes i Shiny udgave når det bliver muligt indenfor kort tid*, men det er en god indikation på at vi på et tidspunkt vil se Shiny Mew i spillet. Intet er dog sikkert, før Niantic melder det ud, eller spillere verden rundt melder ind at de nu har Mew i Shiny udgave.

*Ingen ved reelt set hvornår den første Special Research opgave starter, og om det egentlig er den der ender med Mew som belønning. Det meste omkring Research er spekulation på nuværende tidspunkt, men der går nok ikke alt for længe, før vi er i gang.

Legendariske Pokémon som belønning

Det har tidligere været på tale, at Legendariske Pokémon vil være tilgængelige igennem Research, så man kan få dem via andet end Raids. Og nu er beviset her. I den japanske udgave af den officielle nyhed , er Moltres afbilledet som belønning ved et Research Breakthrough.


Det bliver i sandhed spændende, når dette starter i løbet af fredagen.

 

God jagt, trænere!