Vi har tidligere kunne læse at Redditoren Chrales havde fundet Shiny sprites i netværkstrafikken.

Siden er der tilføjet mange nye Shiny Sprites, hvilket kan betyde at vi i fremtiden vil have sværere ved at vide når der tilføjes nye Shiny, før de pludselig er tilgængelige i spillet. 

Eftersom det kun var Sprites der var tilføjet af Shiny Mareep og familie, var det dog stadig nødvendigt at få tilføjet 3d modellerne, inden de ville blive tilgængelige. Og nu er de fundet i netværkstrafikken af Chrales, igen. 

Det ser ud til at Niantic fortsætter stimen med at tilføje Shiny udgaver af Fællesskabs dagens særlige gæster.

Forskellen på Sprites og Modeller 

Det kan måske være lidt forvirrende, og det er helt forståeligt. Heldigvis har Niantic for nyligt udstillet ret tydeligt hvilke der var hvad, for kort tid siden. 

D. 1/4 (faktisk aftenen inden) tilføjede Niantic en ny og forbedret grafik, der vækkede en retrospektiv følelse op i mange spillere, da de tilføjede de pixelerede billeder, som de fleste hurtigt blev trætte af. Hvis du kan huske hvor dine Pokémon blev vist pixelerede, og hvor de ikke gjorde, kan du ret let se forskellen på Sprites og Modeller. For det var nemlig kun Sprites de lavede pixelerede. 

Så når du kigger på alle dine Pokèmon, på din nearby og andre steder der for kort tid siden var pixelerede, så er det sprites du ser. Mens når du går ind i en Pokémon du har, eller du støder på en på din vej, som du vil fange; så er det 3d modeller.