Så er maj næsten halvvejs, og verdenssituationen kræver stadig en tilpasset hverdag. Derfor vil den kommende Fællesskabsdag, som vil få Seedot som hovedperson, blive af samme kaliber som sidste Fællesskabsdag i marts/april (den blev udskudt til april). Altså at den kan klares fra hjemmet. 

Som sidst, vil der være forlænget Incense tid, en særlig $1 (~8 kroner) billet til en Special Research, en kasse der indeholder en Elite Fast TM i shoppen, flere Seedot der spawner generelt og via Incense, og selvfølgelig mulighed for Shiny Seedot for første gang. 

Udover det, vil Nuzleaf der udvikles til Shiftry lære et særligt angreb. Denne gang er det Bullet Seed , et Grass Fast Attack, som er fremragende til at lade ens energi op til Charge Angreb, men ikke særligt stærkt i hvor meget skade det giver. Du kan udvikle til Shiftry i op til 2 timer efter eventet for at få glæde af Bullet Seed. Eventet varer denne gang igen 6 timer. 

Eventet foregår d. 24. Maj fra 11.00 til 17.00 og byder desuden på:

  • 3 x XP fra fangede Pokèmon 
  • 3 timer for 1 Incense
  • Din Buddy vil hente Pokéballs og andet nyttigt, hvis I er Great Buddys eller bedre. 

Som noget helt nyt vil du kunne følge med via Live stream, når der på Pokémon GOs officielle engelske YouTube kanal bliver sendt i 24 timer fra 03.00 d. 24. Maj og 24 timer frem (til 03.00 natten til mandag).