Niantic har meldt ud, at de kommende Live Events, nu inklusiv  Philadelphia  og Liverpool Safari Zone, er udskydt til et endnu ukendt tidspunkt.

Skulle du have billet til en af de events, vil du have følgende to muligheder:

  1. Få pengene tilbage.  Du kan, via Support i spillet, bede om at få dine penge tilbage. Du vil ikke få adgang til det event, der planlægges til efter hele Coronakrisen, ej heller til andet - udover almindeligt spil selvfølgelig.
  2. Behold billetten. Du kan selvfølgelig også beholde billetten, i så fald vil du få samme in-game oplevelse, i forhold til spawns og Special Research. Du vil af gode grunde ikke opleve de dele der ville være forventet i selve park området, såsom flere mennesker, udsmykninger o.lign.

Har du købt et City Explorer Pass, og vælger du ikke at få pengene tilbage, vil du opleve nogle af de elementer man forventede til det oprindelige event. Du vil altså stadig opleve længere Lures og Incense og forkortede Æg Distance, men ikke de særlige Field Research og Raid Elementer.
Vælger du ikke at få pengene tilbage, vil din billet tilmed stadig gælde til det kommende event, der endnu ikke er sat en dato for.

Det ekstra In-game indhold, skulle du ikke refundere din billet, vil ske samme dag og tidspunkt som du har købt til - dog lokal tid.