Om præcis en måned, fra d. 30. Juni til d. 1. July, afholdes sommerens første 'fysiske' event, når Safari Zone 2018 bliver skudt i gang. 

I dag er der kommet ny viden omkring eventet, og der vil - ligesom sidste år - være besøg af Unowns og en Regionsspecifik Pokémon, man normalt ikke set på disse kanter. 

Sidste års Kangashkan er dog i år skiftet ud med Corsola, og mon ikke at events Unowns staver noget andet end EUROPE (Måske DORTMUND ?) 

Der vil i Westfalenpark være Lures på, og mon ikke at de almene spawns såsom Pidgey og Rattata er udskift med noget lidt mere spændende Pokèmon. 

Udover eventet I selve parken, vil der være spændende spawns I hele Dortmund by. Desværre er der på nuværende tidspunkt, ikke meldt ud at der skulle ske noget som helst i andre Europæiske byer. Tilgengæld er der gratis entré til Westfalenpark, så hvis man alligevel er i området eller har fri, kunne det være en mulighed. 

 - - - - - 

Skal du til Safari Zone 2018? Så vil jeg gerne i kontakt med dig! Jeg leder efter en eller flere trænere der har lyst til at skrive op til flere historier på siden, omkring deres tur dertil. Måske det er dig! Har du planlagt at tage derned, og kunne være interesseret i at dele din historie, så kontakt mig endelig på Facebook eller via Pokébase Discord serveren!