Så er der kommet info ud om den netop igangsatte Sæson 5, som er en ekstra kort en af slagsen.

Sæson 5 løber i kun 3 uger, fra d. 9. november 22.00 og frem til d. 30. november 22.00, men har samtidigt fjernet 

Nye angreb

Incinerate er et nye Fire Fast Angreb som er kommet til spillet, og da det endnu ikke er tilføjet her på siden (Min udbyder af Game Master filen er ikke verdens hurtigste) kan man desværre ikke finde det her endnu.

Det er tilgængeligt for Rapidash (Kanto), Typhlosion, Ho Oh, Darmanitan og Chandelure.

Desuden har Poison Sting  ( Poison Type Fast Angreb )fået en mindre opdatering, så det nu hurtigere opbygger energi til at bruge Charge Angreb.

Slutteligt har Pokémon fået adgang til Fire Charge Angrebet Flame Charge : Rapidash (Kanto), Entei, Emboar og Chandelure.

Nye Cups

De tre nye Cups, som bliver sæsonens eneste, er lidt anderledes. De er alle tilføjet i GO Battle League sektionen, hvor du kan læse om dem i "Tilgængelige Leagues" området. (Du leder efter Little Cup, Kanto Cup og Catch Cup)

Pokémon belønninger

Som noget "nyt" (det har været her tidligere, men var blevet fjernet) er Legendariske Pokémon nu tilgængelige fra Rank 7 og frem. Det vil være den aktuelle Legendariske Pokémon (Se under Legendariske Raids Event Type for hvilken der er aktuel). Udover det er alt som det plejer, med følgende der er værd at nævne: Rank 8: Rufflet, Rank 9: Scraggy og Rank 10: Pikachu Libre

Den lette vej til Rank 10

Aldrig har det været lettere at komme til Rank 10

  1. Start Rank
  2. Kræver 5 kampe
  3. Kræver 1 Sejr
  4. Kræver 2 yderligere sejre
  5. Kræver 3 yderligere sejre
  6. Kræver 4 yderligere sejre
  7. Kræver 5 yderligere sejre
  8. Kræver 10 yderligere sejre
  9. Kræver 10 yderligere sejre
  10. Kræver 15 yderligere sejre (50 Sejre i alt!)

Sæson 6

Om blot 3 uger er sæson 5 et overstået kapitel, og den efterfølgende sæson 6 er igangsat. 

Som du måske hørte til FrokostGBL (Live stream på Facebook hvor jeg, Mike Jensen, primært taber GO Battle League kampe), vil der fra sæson 6 være ændret i ranks. 

Ifølge et japansk interview, skulle der fra næste sæson være hele 24 ranks fremfor 10, og der skulle først være krav til rating efter rank 20. De sidste fire skulle sågar give spillerne titlerne Elite, Veteran, Master og Battle Legend. 

Inden du tænker at alt håb er ude, og allerede har skrevet det første arrige læserbrev i lokalavisen, er det værd at bemærke at Niantic selv nævner at denne ændring sker for at man oftere får succes oplevelser med GO Battle League. Altså vil det være betydeligt lettere at stige hurtigt op i ranks, og vil formentlig ikke blive meget sværere at nå de øverste ranks, end det er nu. 

Mere om dette, når Niantic melder det ud på deres egen hjemmeside.