Så er der datoer på, og en smule mere information! D. 25. Og 26. Juli vil der være GO Fest, og vi behøver ikke at rejse til Tyskland, USA eller lign. denne gang! GO Fest kommer nemlig til os!

Der vil stadig være tale om et event med billet adgang, så til trods for at de ikke har behovet for at opsætte en masse ting, betale for vagter osv., så vil der altså stadig være billetter at købe. Pris kendes endnu ikke, men de nævner billetter, og eftersom de ikke nævner at det vil være gratis, må man formode at det lægger sig i rækken af virtuelle Events der koster reelle penge. 

En billet vil give adgang til begge dage, som vil byde på særlige Spawns, en Special Research og masser af spændende bonus in game. Udover det melder de at der vil være måder at forbinde med andre trænere (på engelsk kan forbinde / connect dog også bruges mere som social kontakt) og flere spændende ting over sommeren! 

Eventet vil foregå hvor vi allerede spiller, altså som forårets Safari Zoner fungerede, hvor der kom særlige spawns o.lign. omkring dem der havde billet, mens folk uden billet oplevede spillet som normalt. 

Følg med her på siden, og husk allerede nu at kryds datoerne af i kalenderen.