Året 2017 lukkede og slukkede i går aftes. Nu starter vi på ny med 2018, og for de flestes vedkommende, hovedpine. 

I alle kom forhåbentlig godt ind i det nye år I går, og fik fejret afslutningen på det gamle, og begyndelsen af det nye, med manér. 

2017 har været et spændende år for Pokémon GO, med mange ændringer. 

Vinteren og foråret 2017

Generation 1 og babyerne fra generation 2 var næsten alle samlet på telefoner rundt om i verden, da Niantic trykkede på knappen og frigjorde den første store udvidelse til vores Pokédex. Det forløb ikke helt glat, og mange havde kortvarigt problemer med at logge ind. 

Uanset, så kom de ud, og det samme gjorde vi. Folk strømmede igen ud på gader og stræder, til trods for det kolde vejr. 

Sommeren 2017

Blissey, Blissey, Blissey, Blissey, Blissey, Blissey, Blissey, Blissey, Blissey, Dragonite. Kan I huske dem? Det gamle Gym system blev vejet og fundet alt for dårligt. Niantic introducerede et nyt Gym system der gjorde det lettere for mere 'casual' spillere at være med. 

Tusinder af trænere samledes i Chicago, til en sand fadæse af dimensioner. GO Fest 2017 levede slet ikke op til forventningerne, men det fixed Niantic ved at frigive de legendariske Pokémon Articuno og Lugia i det nye Raid system. Folk i Chicago fik 100% catch rate, mens resten af verden måtte se til mens mange stak af. Uanset, så glemte spillerbasen lidt hvor skidt det var gået i Chicago. 

Efterfølgende kom Moltres og sidst Zapdos, af de legendariske fugle, inden bæsterne overtog senere hen. 

Det første (og hidtil eneste) officielle event i Danmark, blev afholdt på Fisketorvet, hvor Safari Zone 2017 gav mulighed for at møde mange andre trænere, og fange nogle Pokémon man normalt ikke kunne få. 

Efteråret 2017

Som generation 2 var ved at være fanget, og bæsterne alle havde kørt deres runde, kom Ho-Oh uventet i spillet. Mens vi alle gik rundt og kæmpede mod Ho-Oh, introducerede Niantic Dynamisk Vejr og en del af Generation 3 . Efter lidt tid, frigjorde de en portion mere af generation 3, og ved året afslutning har vi fået ca. Halvdelen af generation 3. 

Afsluttende ord

Det har så sandelig været et spændende år, med flere store ændringer i Pokémon GO. 

Desuden har det været året, hvor Pokébase er kommet til , og blevet varmt modtaget. Tusinde tak for det! 

Lad os glædes over de mange bekendtskaber og venskaber der er skabt, på grund af dette spil, og lad os sidst, men ikke mindst, huske på at behandle os selv og hinanden ordenligt. 

 

Tak for et godt år, med-trænere!