For et stykke tid siden, var Niantic ude at sige at man snart ville fjerne alt over 100 'stackede' Field Research belønninger. Inden de nåede den dato de havde sat, oplevede mange trænere at hele deres stack forsvandt. Siden har Niantic så prøvet at gendanne disse, til blandet succes. 

Nu melder de dog ud, at d. 11. November (Nu på søndag) klokken 09.01 dansk tid (00.01 Pacific Time), vil de - igen - rydte ud i gemte Encounters. 

Niantic har så efterfølgende meldt på Twitter, at det er alt over 100 encounters, som de vil fjerne den dato. 

Mange er utilfredse med dette valg, da - til trods for at det blev nævnt for snart en måned siden - vi endnu ikke har fået lov til at opgradere vores Pokèmon Storage, altså hvor meget plads vi har til Pokémon. 

Hvad er stackede encounters? 

Det er egentligt ret direkte skrevet fra engelsk, da jeg har svært ved at finde på en passende dansk måde at sige det på. Når man klarer en Field Research, som giver et item eller stardust, vil du få dette så snart du trykker Claim. 

Er det imidlertidigt en Pokémon der er belønning, kan du vælge at løbe fra mødet med den. Dette giver dig mulighed for at gå ind og fange den bagefter i Research området, hvor man igen kan trykke claim. 

Som det ses på første billede, har jeg endnu ikke trykket 'Claim Reward', og når jeg gør det, vil jeg som bekendt komme ind til at kunne fange en Pokémon. 

Efter at have trykket Claim, kan man vælge at løbe fra den Pokèmon man skal fange. I så fald kan man gå tilbage til sin research, hvor man finder belønningen øverst, mens man nu har plads til tre nye opgaver. 

Det er samlingen af disse øverst (har man flere vil de lægge sig bag den første, og man skal derfor fange den første, for at kunne komme til den næste), som nu vil blive begrænset til 100.

Spørgsmål? Spørg endelig på Facebook!