Mens vi går og venter på at høre om et event, der er forventet i forbindelse med udgivelsen af Harry Potter: Wizards Unite (Har du tjekket Wizardsbase - Dine magiske nyheder ?), kommer der nu ny info om de kommende måneders Research Breakthrough.

Vi vil gennem både juli og august få glæden af Latios , Latias , Kyogre eller Groudon . De kan alle fire være Shiny, så der er et lille håb forude til dem der mangler shiny udgaverne.

Ændringerne gælder fra d. 1. juli klokken 22.00

Ny EX Raid boss

Fra d. 23. juni klokken 17.00, vil det ikke længere være Defense udgaven af Deoxys , der er at finde i EX Raids. Det vil nemlig på det tidspunkt skifte til at være Speed udgaven.

Det plejer at være EX Raids man bliver inviteret til EFTER det tidspunkt der er offenliggjort, og kun dem der er planlagt efter. Har du modtaget en invitation inden dette tidspunkt, til et raid der foregår efter dette tidspunkt, burde det altså stadig være Defense udgaven.

Ny Spinda - Måske Shiny!

Fra d. 1. juli, når nye Research Breakthrough belønninger træder i kræft, vil der traditionen tro ændres i opgaverne, og derved også i Spinda formen. Hvilket nummer der kommer vides ikke, men vi har allerede være igennem de 8 der oprindeligt var i Pokémon GO (og en særlig valentinsudgave). Det vil altså være en ny form.

Det specielle ved dette er dog, at Niantic har meldt ud nu, at den vil blive frigivet som shiny. Så nu er det tid til at jagte Spinda igen, for mere end bare at få den nuværende form til dexet.

God jagt, trænere!