Når det netop annoncerede Halloween event er overstået, og Darkrai er færdig med at kæmpe imod os som Legendarisk Raid Boss, bliver den plads overtaget af nogle kendte ansigter. 

Regice, Registeel og Regirock kommer tilbage til Tier 5 Raids for en stund. Fra d. 1. November klokken 21.00 til d. 4. November, ligeledes klokken 21.00, vil de tre Regi Pokémon være at finde, side om side, i Tier 5 Raids rundt om os. De vil endda kunne være Shiny!

Pokémon der spawner I det fri, og dem der er i æg opsamlet i perioden, vil være oplagte modstandere til Regi trioen, og vil bl.a. Bestå af Geodude, Magnemite og Aron i det fri, mens man fra æg vil se Pokémon som Aerodactyl, Shuckle, Sneasel, Skarmory, Snorunt og Beldum.

Udover Regi Trion vil også Skarmory kunne findes som Shiny, fra events start og frem. 

For at hjælpe os med at klække flere mg, vil der være halveret distance på Æg der sætter i Incubators under eventet. 

A colossal Discovery - Nyt betalings-event koncept

Regigigas, den kolossale Pokémon, kommer også til Pokémon GO. I første omgang udelukkende via et event der kræver billet, men vil sidenhen komme til EX Raids. 

Eventet vil koste 8 dollars, eller det tilsvarende i danske kroner, og kan ikke købes for PokéCoins. Det vil åbne for tidlig adgang til Regigigas, give en Unova Stone og en Sinnoh Stone, 10 Raid Passes der skal bruges under eventet, en medalje og en særlig Pose til din Avatar. 

Jeg burde måske fremstå helt neutralt, men vil trods det på det kraftigste anbefale at man IKKE køber denne billet. Dette event bliver af mange gættet til at være et forsøg på om man vil betale for at være med til events i spillet. Dette event er ikke som GO Fest eller Safari Zone, det foregår udelukkende på din telefon, og kræver altså intet fysisk forberede eller arbejde (udover at kode spillet) fra Niantics side. Det er mere som det, gratis, forestående Halloween event, end det er som en GO Fest eller andet virkeligt event. 

Skulle du ønske at købe billetten alligevel, vil du få en Special Research, som os andre ikke får, denne vil til slut belønne dig med Regigigas, som vi andre må vente en måneds tid med at kunne fange. 

Billetterne er endnu ikke til salg, men hold øje med spillet, skulle du ønske at deltage til trods for min anbefaling. 

Det særlige event vil foregå fra 11 til 19 d. 2. November. Skulle du ikke nå at færdiggøre din Special Research, vil du stadig kunne klare den efterfølgende. 

Husk at Niantic tjener masser af penge på dette spil, og events som disse vil i sidste ende skabe en "pay 2 win" eller "betal for at vinde" kultur i spillet.