Pokémon GO Tour: Hoenn - Las Vegas

Om ikke alt for lang tid, nærmere sagt, om lidt mindre end 31 dage, når Pokémon GO Tour : Hoenn - Las Vegas, finder sted i Nevada, USA, vil der komme mulighed for at indsamle "Primal Energy", lidt som vi allerede kender Mega Energy. Har man indsamlet nok til enten Groudon eller til Kyogre, kan man midlertidigt udvikle dem ved "Primal Reversion". Præcis som vi kender det fra Mega Pokémon i dag.

Primal reversion sender Kyogre og Groudon til deres "Primal" forme, som gør dem stærkere, ændrer deres udseende og mere - igen som vi kender det fra Mega Udvikling i dag.

De forbliver i deres Primal Form i otte timer, inden de vender tilbage til deres normale form. Jo flere gange de har været i deres Primal Form, desto mindre Primal Energy skal de bruge for at skifte fremover.

Bonuser

Noget af det eneste, udover navngivningen, der er anderledes fra Mega Udvikling, er de bonuser der er at hente ved det.

Når en Pokémon vender tilbage til sit vanlige jeg, efter at have været i sin Primal Form, modtager man nogle Bonuser.

Har man en Primal Kyogre i sit kamp Party, vil Water, Electric og Bug Type angreb have en angrebs bonus

Har man den som Buddy, vil de tre Pokémon typer give mere xp og candy, ved fangster. Det kan altså godt betale sig at tænke på den slags til events som f.eks. fællesskabsdage, sågar til Spotlight timer.

Har man en Primal Groudon i sit kamp Party, vil Fire, Grass og Ground type angreb have en bonus ved angreb.

Og har man Groudon i Primal Form som Buddy, er det de tre sidstnævnte typer der giver ekstra XP og Candy 

Jo flere gange en Pokémon har været o sin Primal Form, jo højere Primal Level vil den få, og derved spare på Primal Energy, mens den skruer op for bonuser.

Ved at klikke på Primal Level ikonet på en Pokémons side, kan man følge med i dens Primal Level.


Nyt hak i Pokédex'et

Ligesom med Mega, vil man kunne vise hvilke Pokémon man har opnået at få i sin Primal Form. Dette vil kunne finde samme sted, som man finder den info om Mega udvikler i dag.

Pokemon GO Tour: Hoenn

Det vil selvfølgelig ikke være altid vi kan finde og kæmpe mod Kyogre og Groudon - heller ikke selvom det er med henblik på at indsamle Primal Energy. De vil komme og gå, som vi kender det fra legendariske Pokémon, og til Pokémon GO Tour: Hoenn - Las Vegas vil de altså dukke op første gang. Under Pokemon GO Tour: Hoenn - Global, vil trænere verden over have mulighed for at klare Primal Surge Field Research opgaver, som kan øge chancen for at støde på Kyogre og Groudon i raids.

Det er værd at bemærke at skønt Primal Raids vil minde meget om almindelige Legendariske Raids, vil det være større modstand end man er vant til fra de almindelige fem stjernede raids.

Særlige Angreb

Får man fingeren i en Groudon eller en Kyogre fra disse Primal Raids, vil de have nogle særlige angreb.

Kyogre vil have Charge Angrebet Origin Pulse, som giver "130 Power" i skade i både Raids og Gyms, såvel som i Trainer Battles
Groudon vil have Charge Angrebet Precipice Blade, som også giver 130 skade over hele linjen.

God jagt, trænere!