Trænere,

Det er juletid for både Pokémon og trænere! Nogle nye og velkendte Pokémon-ansigter deltager i sjov, og du og dine Pokémon kan se jeres bedste ud med helt nye avatar-genstande, poser og meget mere. Deltag i den første del af en todelt festlig julehøjtidsevent i Pokémon GO.

Juleeventets Del 1

Den første del af juleventet vil foregå fra den 15. december 2022 kl. 10:00 til den 23. december 2022 kl. 10:00 . Mega Glalie vil debutere i Pokémon GOs Mega Raids, og kan - som vi kender fra megas - være shiny hvis man er heldig!

Eventet byder på bonusser som 50% mere XP for at vinde Raid Battles og muligheden for at gemme op til 40 gaver indtil slutningen af eventet. Der vil også være mulighed for at få adgang til event-eksklusive tidsbegrænset Research, desværre mod rigtig betaling (Buuuuuuh Niantic). Gennemfør researchen for at få en "Avatar Pose" (måde din karakter står på) i event tema, sammen med belønninger, såsom to Incubators, 1 Incense, Abomasnow Mega Energy og mulighed for at fange Pokémon der passer ind i temaet. Vær opmærksom på, at den tidsbegrænsede Research udløber den 31. december 2022 kl. 20:00 .

Trænere vil også være i stand til at købe og give billetter til deres Pokémon GO-venner, som de har opnået en venskabsniveau på Great Friends eller derover med. Bemærk, at køb - herunder dem, der er lavet til andre trænere - ikke kan refunderes og billetter kan ikke købes med PokéCoins.

Pokémon i det fri

I løbet af del 1 af juleeventet vil der være flere forekomster af Pokémon som Pikachu i en vinterkarnavaludstyr, Swinub, Delibird, Snorunt, Spheal i en ferieudstyr, Snover, Vanillite, Cubchoo og Bergmite i det fri. Der vil også være mulighed for at støde på Shiny Alolan Vulpix, Stantler klædt på til juleferie og Cryogonal i det fri. Hvis du er lidt heldig, kan ​​disse Pokémon være shiny.

Pokémon i 7km æg

Æg fra 7 km vil udløse Sneasel, Smoochum, Amaura, Bergmite og Crabrawler. Hvis du har heldet med dig, kan du også støde på en Shiny af ​​disse Pokémon. 

Pokémon i Raids

I Raids vil du finde Pikachu i det store vinter outfit, Alolan Vulpix, Spheal i ferieudstyret, Darumaka Galarian, Bergmite, Cloyster Lapras, Stantler der er klædt ud og Glaceon der ligeledes har fundet juletøjet frem. Cobalion vil være i 5 Stjernedes Raids, og Mega Glalie gør som nævnt sin debut i Mega Raids.. Hvis du har held, kan du også støde på Shiny udgaver af nogle af disse Pokémon.

Field Research

Der vil selvfølgelig også være særlig Field Research til eventet, hvor man kan få fingrene i bl.a. Pikachu i vinter tøjet, Alolan Vulpix, Seel, Shellder , Jynx, Stantler med klokke om halsen og Crabrawler. Man kan også finde både Glaceon i sit juleoutfit og Sneasel, ligesom man kan tjene Mega Energy til Abomasnow.

Avatar Gear og Stickers

Der er også særlige Event Stickers at finde når man spinner stops eller åbner gaver, ligesom shoppen byder på både de særlige Stickers og en del nyt tøj til din karakter.



Der vil senere komme et Juleevent Del 2 , følg med her på siden for ny info.

God jagt 


Bemærk: Denne artikel er skabt via kunstig intelligens, fejl og anderledes sprogbrug kan ikke udelukkes.

Artiklen er sidenhen rettet til af redaktøren.