Pokémon GO har annonceret, at Swinub vil være hovedpersonen i april måneds Community Day Classic-event. Eventet vil finde sted den 21. april 2023 og vil give spillere mulighed for at fange denne 'sjældne' Pokémon og optjene særlige belønninger og bonusser.

Under Community Day Classic vil Swinub dukke op i hyppige mængder og være lettere at fange end normalt. Spillere vil også kunne modtage særlige bonusser, såsom 3x Stardust for at fange Pokémon og Lure Moduler og Incense (Ikke daily Incense, der vil vare i tre timer.

Udvikler du dine Piloswine til Mamoswine fra 14.00 til 19.00, vil de få angrebet Ancient Power.

Udover det er der særlig Field Research, Timed Research og for de seriøse kan der tilkøbes en Special Research for den nette sum af 6 kroner (Android liste pris)

Community Day Classic er en månedlig begivenhed i Pokémon GO, der giver spillere mulighed for at fange Pokémon man ikke altid nødvendigvis altid finder mange af, og optjene ekstra belønninger. Det er en fantastisk mulighed for at komme ud og udforske spillet og samtidig møde andre Pokémon GO-spillere i lokalsamfundet.

Så sæt kryds i kalenderen for den 21. april 2023 og vær klar til at fange Swinub og drage fordel af de særlige bonusser under Pokémon GO's månedlige Community Day Classic-event!