Jeg har den sidste uge arbejdet på at implementere et system, der kan hjælpe dig og dine medtrænere med at finde de bedste Field Research Opgaver der er omkring dig!

Det vil virke på den måde, at du som træner, når du støder på en Field Research opgave du finde spændende, kan rapportere den på Pokébase. Når du gør dette, så vil Pokébase bede om din lokation, navnet på det PokéStop du har spundet, og hvilken Field Research Opgave du vil rapportere. For at give andre trænere så stor en hjælp som muligt, er det vigtigt at du er tæt på det PokéStop du har spundet, da det er din nuværende position der gemmes. Bemærk at det ikke deles, hvem der er hvor, blot hvilke opgaver der er fundet de givne steder.

Hvis du ønsker at se, hvad der er af muligheder, kan du søge i området omkring dig. Fra 1 km til 10 km omkring dig. Når du søger, vil du få en liste frem, der vil vise dig, sorteret på distance fra din nuværende position, hvilke Field Research Opgaver der er meldt ind omkring dig. *Bemærk, at det ikke er Pokébases ansvar at de indmeldte Field Research opgaver er korrekte.

Yderligere vil du kunne se en oversigt over alle de forskellige Field Research opgaver der er tilgængelige.

 

Denne feature er ikke helt klar endnu, da der er meget manuelt arbejde forbundet med at indtaste og oversætte alle Research opgaverne. Jeg håber dog på at få dette færdigt i løbet af næste uge.

 

God jagt, trænere!