Det er forventet at der sker noget på seks ud af syv dage i den kommende uge, så her får du lige et overblik over al den nærstående aktivitet.

Mandag
17. februar

Det nuværende Valentins Day event slutter klokken 22.00 dansk tid - så det er med at få jagtet Chansey i sin Shiny form inden da.
Bemærk at de to nye, Alomomola og Audino skulle fortsætte med at være tilgængelige, både i det fri og i æg.

Tirsdag
18. februar

Det er endnu ikke meldt ud, men givet at det foregik sidste uge også - så er det forventet at der tirsdag klokken 18 til 19 vil være Spotlight Time .
I tvivl om hvad Spotlight Time er? Læs mere her: Spotlight Time Event Type .

Onsdag
19. februar

Onsdag vil være sidste dag, hvor Tornadus har en Legendarisk Raid Time - i hvert fald i denne omgang. Så hvis du stadig mangler at fange den første regulære Flying Type Pokémon, så er det ved at være tid..

Torsdag
20. februar

Som med Tirsdag, er der endnu ingen officiel udmelding om torsdag - men det er ligeledes forventet at der vil være Mystisk Bonus Time fra 18.00 til 19.00 denne uge. 
Se mere info om event type Mystisk Bonus Time her

Fredag
21. februar

Fredagen starter ud med endnu et event, når Venskabseventet starter klokken 08.00 dansk tid. Her er det tid til at få opbygget de venskaber man endnu ikke har i Best Friend niveau, og især er det tid til at bytte Pokémon. Med halv pris på trades, og dobbelt Candy, er det oplagt at der skal optjenes lidt km til "Pilot" medaljen.

Lørdag
22. februar

Lørdagen byder så endelig på månedens Fællesskabsdag , når Rhyhorn bliver særlig gæst, efter den blev stemt til at være den klare vinder.
Det foregår fra 11.00 til 14.00 i Danmark, men skulle man være syd for ækvator skal du i stedet være på jagt fra 15.00 til 18.00 lokal tid.

Søndag
23. februar

Tid til afslapning i Pokémon GO, og i stedet er der fastelavn.

Held og lykke, med en tætpakket uge!

Husk at du kan donere til arbejdet her på siden, enten via MobilePay ved at overføre til "box84118" eller via Pokébase på 10er , hvor du kan overføre en lille månedligt tilskud på f.eks. 25 kroner og på den måde bidrage til videreudvikling af siden.