Niantic har frigivet en ny mulighed i spillet, der skal hjælpe dem med at indsamle de 3d modeller de håbede på at få fra AR Scanning opgaverne. Nu kan man, på enkelte udvalgte Pokéstops og Gyms, opgradere stoppet/gymmet ved at AR Scanne det, og på den måde sikre sig flere items og flere bolde ved raids / flere Pokémon at fange.

Man kan på enkelte stops og gyms nu trykke på en ny knap i højre side af skærmen, som viser et opgraderings view af stoppet. Udfører man en AR scanning gennem denne menu, kan man optjene til at opgradere stoppet / gymmet. Desværre er det relativ kort tid et stop/gym er opgraderet, så det vil formentlig ikke være noget der vil blive brugt meget - især efter den første interesse har lagt sig.

Et Interessepunkt (Stop/Gym) kan stige i tre levels:

 • Level 1:
  Kræver 5 scanninger
  Giver én ekstra item
  Varer i 48 timer
 • Level 2:
  Kræver 15 scanninger i alt (10 ekstra)
  Giver 2 ekstra items i alt (1 ekstra)
  Ens buddy kan angiveligt optjene ét ekstra hjerte ved at spinne et level 2 Interessepunkt
  Lægger 12 timer til tiden stoppet er opgraderet
 • Level 3:
  Kræver 25 scanninger i alt (10 ekstra)
  Giver 2 ekstra items i alt (ingen ekstra)
  Et ekstra spawn (formentlig pr time) vil dukke op omkring stoppet.
  Gym: Modtag 3 ekstra Premier Bolde ved endt Raid
  Lægger 12 timer til tiden stoppet er opgraderet

Som det kan ses er det en ret stor mængde arbejde der skal lægges i en begrænset mængde belønning, specielt med tanke på den korte periode en opgradering er gældende. 
Det er dog værd at bemærke at det er noget man gør sammen, så hvis en anden træner scanner, gælder det også for at stoppet opgraderes for dig og alle andre. Man kan altså stå 25 trænere og opgradere et stop på ingen tid til level 3, potentielt noget der kan gøres inden et raid, for at opnå ekstra bolde.

Det er værd at bemærke, at såfremt man scanner et stop eller gym og det viser at det ikke er der længere, eller det virker til ikke at være et rigtigt stop udfra scanningen, kan det muligvis betyde at Niantic fjerner stoppet (ikke bekræftet af Niantic). 

Er dette noget du vil gøre brug af? Giv din mening til kende på Pokébases Facebook side , eller på twitter med hashtagget #pokemongodk

God jagt træner!