Det bliver ikke til endnu en Slakoth Fællesskabsdag / Community Day i Europa, men blot en øget mængde Spawns af Slakoth over en weekend. 

Det ligger nu fast, efter Niantic i dag meldte ud, hvordan de ville råde bod på sidste Fællesskabsdag større udsving, hvor vejr-systemet gik ned efter en time, og dermed fjernede alle Event Spawns de sidste to timers tid. 

Nu vil vi, her i Danmark, få en forøget mængde Slakoth spawns i perioden 4. Juli klokken 10.00 til d. 7. Juli klokken 18.00. 

Udvikler du til Slaking indenfor den tid, vil den få Body Slam, som vi også så det ved Fællesskabsdagen. 

Event vil snarest blive skrevet ind på event siden. 

Den opmærksomme træner vil nok bemærke at dette falder lidt sammen med GO Fest i Dortmund, men Niantic har lovet at det ikke vil have en indflydelse på hinanden, og at der altså vil være GO Fest spawns, og Slakoth spawns side om side. 

Forstå hvorfor fejlen skete

Grunden til at en fejl i vejr systemet gik ud over eventet, er at alle spawns er bygget op i lag. Nederste lag bygger på "biomer", altså områder. Så et område tæt på vandet har flere Water Type spawns end et midt inde på land o.lign.

Derefter træder vejret i kraft, og har indflydelse på Spawns. Sidst går event spawns ind og over skriver de to andre (eller dele af de to andre lag). 

Når andet lag forsvinder, mister man også det øverste lag, og derefter står man kun tilbage med "biome" spawns.