For at berøre nogle af de mindre nyheder, som ikke nødvendigvis får deres egen artikel, vil der engang imellem komme en opsummering der kort fortæller om den seneste tids nyheder. 

Ny version trækkes tilbage

Niantic kom i sidste uge med en nye version (0.81.1) af Pokémon GO. Denne version rettede bl.a. den fejl der begrænser Pokémon til level 39. Fejlrettelsen var dog ikke komplet, da Pokémon kun kunne power en ekstra gang op, hvilket lod dem bliver level 39,5. 

Den version blev først holdt tilbage, og senere helt tilbagerullet mens Niantic i stedet udgav version 0.79.4. Denne version var en identisk udgave med 0.79.3, og dermed blot en version der fjernede opdateringen. 

Raids rotation 

Niantic valgte at ryste posen, og komme med spillets første raid rotation. Heldigvis lod de de Pokèmon som er vigtigst i Gym metaen blive. 

Læs mere om rotationen her:  Nye Raid Bosses fra i dag | Pokébase

Niantic med i nyt AR spil

Mens Niantic kæmper mod folkene bag Draconius GO, har WB Games og Niantic valgt at lave samme nummer med Maguss.

Niantic har skabt et samarbejde med Warner Bros. og WB Games der skal skabe hvad folk tidligere har kaldt Harry Potter GO. Et AR spil, I Harry Potter verdenen.

Så vidt meldingen er på nuværende tidspunkt, vil Niantic blot levere AR platformen, mens WB Games vil stå for udviklingen af spillet.

Pokébase er en Pokémon GO side, og vil ikke dække HP:WU, men redaktionen glæder sig dog alligevel over denne nyhed. 

Fejl skaber sure miner

Ifølge det udenlandske medie, Otakukart.com, er der i øjeblikket en fejl i Pokémon GO, der skaber urimelige lange loading tider når spillet startes. Udover dette skulle der også være større problemer med at Pokémon GO lukker, når det er minimeret. 

Redaktionen har ikke selv oplevet disse fejl, og har ligeledes haft svært ved at finde en generel utilfredshed over dette på Reddit.