Da du i går kunne læse her på Pokébase , at der var spekulationer om at Rotom var på vej, var det på det tidspunkt hvad man forventede. I går aftes tweetede Niantic dog ud, via deres officielle Pokémon GO Twitter konto, med hvilke filer Professoren var igang med at få ud af denne skjulte kompromitterede mappe, og det viser sig at have noget med Team Rocket at gøre.

Artiklen fortsætter under billederne


Præcis hvad disse tre billede skal betyde ved vi ikke, men her kan du læse om hvad der spekuleres i, som jeg vurderer som sandsynligt:

Mulighed 1: Shadow Team Leaders

Nogle spekulerer i at disse tre, givet at de nemlig er tre, vil være en form for Shadow Team leaders, altså dem vi i dag kender som Spark, Candela og Blanche, men i en ond udgave. De vil ikke nødvendigvis være de samme personer, men en nemisis eller lign. Dette vil være en måned at introducere f.eks. Shadow Articuno, Zapdos og Moltres.

Mulighed 2: Team Rocket Gym Leaders

Andre spekulerer i, at, ligesom vi ser med PokéStops i dag, vil Gyms også kunne overtages af Team Rocket i fremtiden, hvor Gym Leaders fra Team Rocket vil skulle bekæmpes. Disse vil være stærkere end vi kender dem fra kampe i PokéStops, men belønningerne vil sikkert følge med.

Det er vigtigt at pointere, at begge ovenstående scenarier er gætværk. Vi ved intet om hvad disse billeder betyder på nuværende tidspunkt, men det er dog klart at der er en korrelation til Team Rocket, givet de store R bogstaver på billederne.

Hvad tror du? Giv din mening til kende på Pokébases Facebook!

God jagt, trænere!