Så er der nye Pokémon at jagte mod det komplette Pokédex! Men også 3 nye slags lures. 

Nye lure moduler

I shoppen finder man nu 3 nye typer lure moduler (dem man sætter på PokéStops i 30 minutter), som skulle spawne endnu flere Pokémon. Udover flere Pokémon åbner de for særlige udviklinger, som endnu ikke har været mulige. 

Glacial Lure module

Tiltrækker primært Ice og Water Type Pokémon! Kan desuden bruges til at udvikle Eevee til Glaceon

Mossy Lure module

Tiltrækker primært Grass, Poison og Bug Type Pokémon! Kan desuden bruges til at udvikle Eevee til Leafeon

Magnetic Lure module

Tiltrækker primært Electric, Steel og Rock Type Pokémon. Bruges desuden til at udvikle Nosepass til Probopass og Magneton  til Magnezone

Alle tre moduler kan, som du kan læse ovenfor, hjælpe med at udvikle til bestemte Pokémon. Dette gør de ved, at en af de lures er aktive på et PokéStop, og man går derved tæt nok på stoppet til at man kan spinne det. Når man er indenfor 'spinne afstand', kan man så udvikle til disse særlige udviklinger. Det er alle i nærheden der kan udvikle ved hjælp af en Lure, ikke kun træneren der har placeret Luren på PokéStoppet.

De nye Lure moduler kan købes i Shoppen for 200 Coins, de vil desuden blive belønning i Special Research senere på året!

Nye Pokémon

De nye Lures giver, som nævnt ovenfor , adgang til forskelligenye udviklinger:

Udover de fire, er der også frigivet nye Pokémon der kan findes i det fri. Ingen af disse skulle være eksklusive til de nye Lures! 

God jagt, trænere!