Tilbage i midten af juni, begyndte Niantic at teste nogle nye tiltag , som skulle sikre trænere verden over, at kunne fange deres daglige Pokémon, også selvom man var i isolation i et område uden nogle Pokémon.

Nu er de tiltag så sendt ud til alle, og vil blive her - i hvert fald så længe coronavirus har verden lidt på den anden ende. 

De to nye tiltag er:

  • Et dagligt spawn :
    Dukker op ved døgnets første login (eller ved midnat hvis man spiller), og kan kendes ved en solid hvid ring rundt om sig.
    Det kan være en hvilken som helst Pokémon der kan spawne, men vil klart oftest være de mest almindelige. Der er dog folk der har rapporteret om f.eks. Gible, desuden skulle det teoretisk være muligt at få en Pokémon som Mesprit eller Unown. Kan desuden være shiny (såfremt den Pokémon der spawner har sin shiny tilgængelig i spillet)
  • En daglig gratis gave :
    Find den i shoppen, hvor du kan se om den er klar, med den velkendte røde prik der indikerer noget nyt. Indeholder et par bolde, måske et bær eller lign. Intet stort.

Præcis hvilke af alle disse tiltag som Niantic laver, som vil blive fjernet igen, er ikke meldt ud, men disse kunne meget vel tænkes at blive fjernet igen. Tiltag som Team GO Rocket luftballoner og Remote Raids vil dog formentlig blive.