Niantic har annonceret, at nye Catch Mastery-udfordringer vil blive tilføjet til Pokémon Go i marts 2023. Disse udfordringer vil give trænere mulighed for at teste deres færdigheder i at fange bestemte typer Pokémon.

Den første Catch Mastery-udfordring vil være for Flying-type Pokémon og vil løbe fra den 1. til den 14. marts. Trænere vil have mulighed for at udfordre sig selv til at fange så mange Flying-type Pokémon som muligt i løbet af denne tid. Hvis de når en bestemt milepæl, vil de blive belønnet med en række præmier, herunder Stardust, XP og endda en sjælden Pokémon-encounter.

Efter Flying-type Catch Mastery-udfordringen vil der være en ny udfordring for hver af de forskellige Pokémon-typer. Disse udfordringer vil være tilgængelige i en begrænset periode og vil give trænere mulighed for at fokusere på at fange specifikke typer af Pokémon og blive belønnet for deres indsats.

For at hjælpe trænere med at forberede sig på disse Catch Mastery-udfordringer vil der også være en række begivenheder, der vil fokusere på at øge spawns af bestemte Pokémon-typer. Dette vil give trænere mulighed for at samle flere Pokémon af den type, de vil fokusere på i den kommende Catch Mastery-udfordring.

Niantic har også bekræftet, at der vil være en række andre begivenheder og kampagner, der vil løbe samtidig med Catch Mastery-udfordringerne i marts. Dette inkluderer en ny månedlig forskningsopgave, nye feltforskningsopgaver og specielle bonuser for at hjælpe trænere med at fange mere Pokémon.

Catch Mastery-udfordringerne og de tilhørende begivenheder vil være tilgængelige for alle trænere i marts 2023. Det er en spændende mulighed for trænere at teste deres færdigheder og samtidig have mulighed for at tjene præmier og bonusser i spillet.