Over natten har Niantic sat udrulningen af en ny version igang, som retter den fejl der har irriteret mange trænere. Når en Pokémon bliver transfered, får skiftet navn eller lign. vil skærmen ikke længere hoppe til toppen af Pokémon storage. 

Yderligere er der tilføjet regions indeling i Pokédex'et (Kanto, Johto, Hoenn) og andre visuelle ændringer.  

De har også ændret måden Incubators sorteres på, og lægger dem nu I stakke, såfremt du har flere af samme type (med samme mængde brug tilbage) 

TheSilphRoad har gennemgået opdateringen

TheSilphRoad har gennemgået den nye version, og melder ind om følgende ændringer og forbedringer:

 • Scroll fejlen er rettet
  Den nok mest glædelige nyhed i denne opdatering, er at den fejl der sendte app'en til toppen af din Pokémon Storage, når du lavede ændringer, er blevet rettet. Dette kommer tids nok til at fejlen ikke skulle genere på lørdag d.20 januar, hvor første Fællesskabsdag finder sted .
 • Ændring i Pokémon størrelser
  Der er ændret i hvor store / små forskellige Pokémon fremstår i forskellige situationer. Dette gælder bl.a. ved Battles, Raids og når man støder på dem i det fri.
 • Ændringer i Incubator listen
  Nu samles forskellige Incubators i stakke, så hvis du køber en pakke med 5 Super Incubators, vil de lægge sammen (evt. sammen med Super Incubators, med samme antal mulige brug tilbage, du har også)
 • Pokédex er nu delt op i regioner
  Da Hoenn regionen blev mulig at begynde at udfylde, voksede mængden af Pokémon man kunne fange, og derved længden af listen i Pokédex'en. I den nye version kan du klikke på den region (Kanto, Johto eller Hoenn) du vil kigge på, og blive sendt (som hvis du scroller) direkte ned til den.
 • Små ændringer til AR+
  Der er lavet en del mindre ændringer til AR+, som primært er fejlrettelser. Intet spændende nyt i denne del.
 • Ændringer til kortet
  Der skulle ligeledes være små ændringer til kortet, der ændrer hvordan nogle elementer fremstår.
 • Swipe ændringer
  Efter Battle Parties blev introduceret, har det på mange enheder været svært at swipe hen på den fane man ønsker. Dette skulle have modtaget ændringer i den nye version, som burde gøre det lettere at gå til den fane man ønsker.
 • Nyt loading billede
  Julen varer lige til påske, eller i hvert fald frem til d. 18. Januar hvis man spørger Niantic. Juletræet er nu erstattet af en ny loading skærm, som bl.a. byder på et hint om nye Pokémon, efter Loudred viser sig på billedet.
 • Shiny ikon i Pokémon oversigten
  Når man gennemgår sin Pokémon storage, vil der nu fremstå et ikon, såfremt en Pokémon er shiny.
 • Husker den sidst brugte Ball type
  I den nye version, skal du være opmærksom på, at såfremt du har gjort brug af f.eks. en Ultra Ball ved den sidste Pokémon, vil du starte den næste fangst med at have en Ultra Ball valgt. En ændring der kan komme mange Go Plus brugere til hjælp, hvis de gemmer deres almindelig Pokéballs til deres plus, og kun selv bruger Great og Ultra Balls.
 • Andre rettelser der forbedrer performance

Denne version bringer altså mange mindre ændringer, der forbedrer spillet i små skridt, mens vi kigger langt efter store ændringer eller nye Pokémon.

 

God jagt, trænere