Så er næste version på vej til din telefon, hvis du ikke allerede har den. Og den har overraskelser med!

Executive Dronpes på The Silph Road har været sent oppe og gennemgået hele den nye udgave for ændringer.

Det forventede - Generation IV

Efter tirsdagens store nyhed , omkring Sinnoh Pokémon skulle være på vej, kommer det ikke som den store overraskelse, at denne version er klar til den kommende Generations Pokémon. Med alle de nødvendige filer og data, kommer også 17 nye Angreb som, næsten alle, er klar til brug (Det ene mangler stadig sin lydfil).

Udover de nye Pokémon er der ikke noget der decideret peger i retningen af et nyt Battle System, der er dog små ændringer der kunne tyde på interessante ændringer - men dem lader vi ligge til det ikke blot måske er et rygte.

Desuden er der nu gjort klar til Sinnoh regionen i Pokédex'et, ligesom der er overført et 'badge' til vores fremskridt for at fange alle i regionen.

Fejlrettelser

Siden spillets begyndelse (og faktisk er det et problem man har kæmpet med i mange år angående kort og jordens form) har man haft forskellig rækkevidde fra sin avatar til PokéStops omkring sig selv, afhængigt af hvor tæt man er på ækvator. Folk tættere på ækvator kan nå kortere fra sin avatar, mens os nordpå kan nu længere (Og ud forbi den ring der formes om avataren).

Denne problem stilling har de prøvet at fixe - Jeg har desværre ikke kunne teste om det har ændret noget endnu. Meld gerne ind, hvis du støder på ændringer med rækkevidde!

Shiny symbol

En fejl der har forårsaget nogle Shiny Pokémon til ikke at vise det nye 'Shiny Symbol' ved fangst scenen, skulle være rettet nu.

Battle Parties

Det skulle i denne version være muligt at vælge flere Pokémon på samme tid, ved Battle Party og ved Gym kampe. Jeg har ikke selv kunne finde ændringen endnu, så skriv gerne en kommentar på facebook, hvis du opdager noget.

Notifikationer

Notifkikationer der dukker op i toppen af spillet, skulle nu kunne 'stacke', altså placeres samlet hvis det giver mening i forhold til beskederne. Desuden er de ændret lidt, så de stjæler mindre af skærmen og man nu kan se/nå Pokémon GO Plus symbolet.

Overraskende / Uventede ændringer

Meltans Pokémon nummer er måske blevet fundet. Dens lydfil er i hvert fald oprettet som sin egen (Før brugte den Kecleons lydfils' plads), og peger på at den vil blive nummer 891. Samtidig er der også en lydfil til nummer 892, hvilket måske kan tyde på en udvikling til den nye, relativ underlige, Pokémon .

En ny box

En ny box er dukket op i spillet, med navnet "Local Box", altså Lokal Boks.

Om denne vil blive et salgsobjekt i shoppen, noget man kan opnå, eller måske har noget at gøre med den nye Mystery Box, vi kunne læse om i går , vides ikke endnu.

Incense ændringer

Dette er højst sandsynligt forbundet med Mystery Box, men der er fundet ændringer i Incense, der nu indeholder flere parametre der kan sættes, inklusiv 'Weight' (vægt) og 'SpawnTable' (måske omkring hvilke Pokémon der kan spawne)

Fitness Baggrundsmode

Sidste uge kunne du her på Pokébase læse om at der var Fitness mål og tracking på vej til spillet. Det glemmer man hurtigt igen, når en ny generation står for døren, men de arbejder fortsat på den, og har tilføjet flere elementer der gør at det snart er klar til brug, trænere!

Måske vi skal forvente at næste 'ikke-fejlrettende' release offentliggøre denne nye feature? Det er ikke til at vide, men det skulle snart være klar til brug.

 

Det er enversion fyldt med spændende ændringer, og nu er vi snart klar til nedtællingen!
Generation IV står for døren, og det samme gør en masse spændende ændringer i den kommende tid!