Niantic offentliggjorde i dag version 0.79.2 (1.49.2 for iOS brugere), som i følge Niantic selv kun retter nogle fejl.

The Silph Road har over natten gennemgået den nye version, og fundet lidt mere end blot fejlrettelser.

Ny loading-screen

Billedet som I kan se ovenfor, er et udklip fra den nye loading skærm som vil komme til Halloween.
Der er nogle pokémon på det billede, som I endnu ikke har haft fornøjelsen af at støde på i spillet (såfremt i læser dette før Halloween eventet), og I vil eventuelt slet ikke kende dem - endnu.!

Generation 3 lyde tilføjet

Som vi kender fra de første to generationer vi har i spillet, har hver Pokémon en lyd (Et cry), når man trykker på dem. Disse lyde var de eneste elementer der manglede for at det var muligt at release generation 3. De er i denne seneste udgave med i app'en. Yderligere mangler der stadig nye moves, såfremt nogle pokémon ikke skal gøre brug af de allerede eksisterende moves. Men det er ikke en nødvendighed, for at den nye generation (eller i hvert fald en del af den) kan blive released.

Niantic melder noget ud

Som vi har set det før, melder Niantic ikke noget ud i god tid. Og når de gør, plejer det ikke at ende godt (Go Fest, aflyste Safari events).
Niantic har en tendens til at melde events og spil tilføjelser ud kort inden de starter, så mon ikke vi skal forberede os på at høre noget mere fra Niantic indenfor 10 dage.

Sidste år startede Halloween eventet d. 26/10. Man kan forestille sig, at dette års Halloween event vil starte på samme tid.

Vi glæder os til at se hvad den nærmeste fremtid bringer.

Held og lykke trænere!