Udover at vi igen, efter flere års tavshed, får "release notes", altså decideret gennemgang af hvad en ny version indeholder, gemmer der sig flere spændende ting i den nye version! 

NB: Den omtalte version er version 0.161.0

Udvidelse af Wayfarer i Pokémon GO

Med teksten "Support for PokéStop nominations and Wayfarer reviews" kan det være svært at vide, præcis hvad der menes. Heldigvis har Pokeminers været i aktion, og kan berette at vi "snart" burde kunne redigere PokéStops / Gyms via Pokémon GO. Noget man ellers tidligere kun har kunne gøre via Ingress indtil der for nyligt blev indført Level restriktioner, så man skal være i level 8 i Ingress for at kunne redigere titler og beskrivelser på PokéStops, og level 12 for at kunne redigere placeringen. 

Hvornår det indføres vides ikke, men når de nu nævner det i deres release notes, må man formode at der ikke går alt for længe. 

GO Battle League rang

Som en lille prik over i'et, kan du nedenfor se de medaljer/symboler som der højst sandsynligt vil blive brugt til de forskellige GO Battle League rangeringer. 


Du kan læse her, hvad der på nuværende tidspunkt vides om det kommende GO Battle League:  Trainer Battles matchmaking til næste år