Executive dronpes, ovre på TheSilphRoad, gennemgik i går morges den nye version af Pokémon GO til Android (Version 0.119.5), og den viser flere spændende tilføjelser!

Bl.a. er de sidste ting nu kommet på plads til at Meteor Mash er brugbart i spillet, hvilket passer perfekt med Beldums Community Day d. 21. Oktober. Udover det, er der antydet et kommende event med navnet FALL_2018, og måske det er samme event, som blev offentliggjort i går aftes, nemlig Psychic Spectacular.

I koden er der fundet store ændringer i hvordan app'en behandler netværksdata, eller hvordan det fremadrettet kan håndtere det. Uden at gå for meget i kode-detaljer, kan det nævnes at de lægger op til at bruge WebSockets fremfor REST service. Dette kan sikre bedre reel-tids synkronisering, bl.a. til PvP (Player vs. Player / Spiller mod Spiller) eller eventuelt for at komme 'dodge-fejlen' til livs. Det her er i sandhed en interessant ændring, som vil kunne ændre mange ting for spillet fremadrettet, især i forhold til spiller til spiller interaktioner.

Sidst men ikke mindst, er det værd at bemærke at meget kode peger på at der snart vil blive introduceret Fitness mål. Altså diverse mål der kan opfordre spillerne til at bevæge sig, og endda også belønne dem der opfylder de givne mål.
Koden peger på at der vil være 3 ugentlige mål, om at gå en bestemt mængde kilometer, og de tre mål vil selvfølgelig stige i mængde af krævede kilometer.
Når man opfylder det, tyder det på at man vil modtage en belønning, formentlig i form af items .

Det kan sidst nævnes at der ingen nye antydninger er af Generation 4 endnu, og der altså stadig er krævet endnu en opdatering, før de kan komme i spil.

God jagt, trænere!