Første nye bølge af EX Raid invitationer, siden Niantic var ude og forklare lidt mere i dybden omkring deres system, blev sendt ud forleden.

Ifølge rapporter fra bl.a. PokemonGoHub, er denne bølge igen rettet mod 'nye' spillere. Altså spillere der endnu ikke har været inviteret til et EX Raid.

I Danmark er der sendt ud til flere forskellige steder, bl.a. Fisketorvet (endnu engang), hvilket stemmer fint overens med Niantics forklaring omkring Parker og sponsorerede gyms ville prioriteres. (Fisketorvet dækker ind under sponsoreret).

Hvorvidt invitationerne til de andre gyms rundt i landet, udelukkende er til Gyms i parker, vides ikke.

 

Udfra Niantics udtalelser om, at EX Raids nu ikke længere er i en test fase, men er udrullet færdigt nu, bliver det spændende at se, om vi stadig kommer til at se disse invitationer udelukkende blive sendt ud i disse bølger, eller om de vil komme mere konstant fremadrettet, så snart et Gym (der enten er sponsoreret eller i en park) har opnået de hemmelige kriterier Niantic har, for hvornår et Gym kan afholde et EX Raids.

Det vil tiden vise. Indtil nu, vil vi i hvert fald vente i spænding og håb om en invitation.

 

Såfremt du har modtaget en invitation, så stort tillykke. Pokébase redaktionen krydser fingre for at du fanger din MewTwo.

Held og lykke og god jagt, trænere