Selvom det ikke er noget flertallet bruger, har det en særlig plads i Niantics hjerte. AR kamera oplevelsen. Og nu har de noget klar, der skal tilføje meget mere realisme, når du vil tage billeder af dine Pokémon. 

Hvad er AR?

AR står for Augmented Reality, eller på dansk: Udvidet Virkelighed. Og det er lige hvad det er, en udvidelse af virksomheden som vi kender den. 

Mange ser kamera mulighederne i spillet som AR, men tænker ikke over de dybdeliggende AR elementer, såsom spawns og PokèStops/Gyms. For det at man placerer et PokéStop i en udvidet verden, som et lag på vores virkelighed, udvider jo den virkelig vi ser som sand, og derved er det en Udviklet Virkelighed, eller Augmented Reality. 

Snart kan Pokémon gemme sig

Pikachu der stikker hovedet frem fra bag en busk, eller Snorlax der stikker ud på begge sider af et træ. Det bliver snart en realitet, med det nye "Reality Blending" fra Niantic, som lægges oveni Niantic AR (Tidligere AR+). 

Det starter på udvalgte telefoner, men vil vokse sig ud til flere og flere med tiden, i takt med at Niantic videreudvikler, og producenterne understøtter de voksende AR behov. 

Understøttede telefoner

Listen er ganske kort til at starte med, da det kun er følgende fire modeller der vil have adgang til Reality Blending

  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 4
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy s10

Som skrevet ovenfor vil antallet af understøttede enheder dog vokse med tiden. 

PokéStop Scanning 

Som noget andet nyt vil level 40 trænere fra starten af juni kunne melde sig til PokéStop scanning. 

En ny måde at hjælpe Niantic på, så vi kan opbygge deres AR grundlag. 

Det handler i bund og grund om at optage små videoklip af PokéStops og Gyms, så de kan opbygge 3d modeller af det. Dette med henblik på at opbygge et bedre produkt, deres Niantic Real World Platform.

PokèStop scanning vil efterfølgende åbnes for lavere levels, men jeg forventer ikke at det åbner i et tempo som man har set andre features åbne for levels.