Frem med insektnettene og myggesprayen, trænere! November står i insekternes tegn, med nye Field Research opgaver, der vil fokusere mere på Bug Type Pokémon og en Research Breakthrough der vil give Shedinja

Det store spørgsmål må givetvis være, hvis Breakthrough giver Shedinja, gad vide hvordan vi vil få mulighed for at få Nincada og Ninjask , som er før Shedinja i udviklingslinjen. Når det vides, vil du selvfølgelig kunne læse det her på siden! 

Shiny Caterpie

Med de nye opgaver, kommer en ny Shiny familie også til spillet! Caterpie, Metapod og Butterfree vil du kunne tilføje til listen over Shiny Pokèmon man skal have, hvis man samler. Caterpie vil kunne findes som Shiny, mens de andre to som minimum kan udvikles til det fra en Shiny Caterpie. Måske de også vil kunne findes i det fri, men der plejer nu ikke at være udviklede former af Shiny Pokèmon i det fri. 

Alt dette starter når Suicune forlader boksene d. 1. November klokken 22.00. Hvis du ønsker Suicune, er det vigtigt at 'Claime' et Breakthrough inden dette tidspunkt. Ønsker du i stedet Shedinja, skal du først trykke 'Claim' på dit Breakthrough efter 22.00 på torsdag! 

Det løber hele november, og hvad der kommer efter vides endnu ikke. 

God jagt, trænere!