I går kunne du læse om , hvordan mange trænere havde modtaget EX Raid invitationer til gyms, de ikke havde besøgt i flere måneder, nogle sågar siden i sommer.

Niantic har nu været ude at sige , at den fejl der skabte dette, kom grundet ændringer de har implementeret i hvordan EX Raid invitationer skal udvælges fremadrettet.
Samtidig lover de også at denne fejl nu er rettet.

De ændringer der skabte denne fejl, resulterer ifølge Niantic i, at der vil være flere EX Raid Gyms, og at disse EX Raids vil invitere flere trænere.

Selvom mange mener at Gym Badges ikke har nogen effekt, og nogle spekulerer sågar i, at det bedre kan betale sig at have bronze badge fremfor guld badge. Nu går Niantic ud at siger, at de fremover vil lægge endnu mere betydning i Gym point, så man, ifølge Niantic, vil blive mere belønnet for at have guld end andre badges.

Sidst, men ikke mindst, nævner Niantic at der vil blive taget højde for, hvor mange raids en træner har udført i ugen op til EX Raid invitation bølgerne, så det gavner en træner at raide meget.

Det vi kan tage ud af dette, er i hvert fald, at Niantic har ændret det nok til, at vi bliver nødt til at analysere lidt igen, inden vi med sikkerhed ved hvordan vi kan trigger EX Raids igen.

 

Held og lykke, trænere!