Måske du har set nogle videoer de sidste halvandet døgn, hvor man ser et raid der tæller ned, midt ude i ingenting. Med sig til videoerne er der en tekst, der fortæller meget lidt om hvad det reelt er, og generelt er længere bagud end alle andre. 
Først ved tredje opslag, kunne Niantic bekræfte at der var tale om en Kalos Pokémon. Denne tease går hånd-i-hånd med det faktum at de tidligere har meldt ud, at der vil komme en Pokémon i Tier 1 Raids, fra Kalos regionen, når GO beyond starter - Skal man tro på nedtællingen, vil det være i aften klokken 22.00. Det vil i hvert fald være der, der træder nye Raid Boss'er i kraft.

Hvis man kigger nærmere på en af videoerne (Den der blev lagt op inden den ovenfor), kan man i baggrunden se et fly der flyver rundt med et banner.

Det banner har tallet 677 stående på sig, og den Pokémon med nummer 677 er Espurr  (link til Pokemon.com), hvilket stemmer fremragende overens med at det er Espurrs "cry" (lyd) som man hører i videoen ovenfor.

Espurr skulle eftersigende ikke være særlig meta relevant, eller andet der gør den til noget særligt. Så hvorfor de har valgt at skabe så stor "hype" om dette er svært at sige. Måske der er mere i det end blot en Espurr i Raids.

Vi ved formentlig mere i aften.