Selvom Niantic nu har startet et samarbejde om et nyt AR spil, lover de fortsat at være dedikerede til at udvikle Pokémon GO. 
Læs mere om Niantics næste spil her:  Nyhedsopsummering - uge 45

Niantic skriver I deres pressemeddelelse, at de er 100% dedikeret til at skabe et spil i evig bevægelse og vækst, der får spillerne ud for at opdage nye områder, møde andre spillere og blive mere forbundet til Pokémon universet. 

Yderligere nævner de at de aktivt udvider holdet af udviklere, for at udvikle mange flere gode features det kommende år. 

Sidst men ikke mindst lover de at komme med mere information i næste uge, omkring forbedringer til "bestemte dele af spillet" 

Vi venter i spænding på nyhederne i næste uge, og kan blot glædes over at Pokémon GO ikke har fået trukket stikket fra Niantic. 

Et udklip af den engelske pressemeddelelse ses herunder
... we are 100% committed to creating an ever-changing and growing game that gets our players exploring, meeting each other, and deepening their connection to the Pokémon universe. We're actively expanding the Pokémon GO development team to build many more amazing features in 2018. Stay tuned for an update next week on upcoming improvements to certain features.