Niantic offentliggjorde forleden , at næste Community Day vil være med Swinub som centrum, og man derfor vil få muligheden, for første gang, at udvikle til Mamoswine ( Piloswine s udvikling) til dette event.
Sammen med den besked, fortalte de at man ville kunne få op til 5 belønninger fra Trainer Battles. Siden har der været meget forvirring omkring hvad dette præcis betyder, og efter mange beskeder på Twitter mellem Niantic og trænere rundt om i verden, er der endelig kommet en fælles forståelse for hvad dette betyder.

Eftersom eventet vil være om lørdagen i Europa, Mellemøsten, Afrika, Syd- og Nordamerika, og om søndagen i Asien og Oceanien, vil denne garanterede '5 belønninger dagligt for Trainer Battles' være gældende begge dage. Bemærk dog, at det kun er på dagen for eventet i din egen region, for os om lørdagen, at der er garanteret 5 Sinnoh Stones - Det er derved om søndagen muligt at få 5 belønninger også, jf. Niantic på Twitter, men det vil søndag (for os i Europa) være tilfældige belønninger, hvor lørdagen skulle bringe 5 Sinnoh Stones.

Har du ikke mange Sinnoh Stones, vil jeg dog råde til at du afventer til selve eventet starter, og udfører dine kampe mellem 11 og 14, blot for en sikkerhedsskyld.

Det er desuden også bekræftet, ligeledes via samtaler på Twitter mellem Niantic og forskellige trænere, at Trainer Battles med Team Leaders - Altså dem der tæller på Ace Trainer medaljen, giver 5 belønninger også, og ikke kun den ene, som den normalt giver. Dette er især brugbart for børn under 13 år, som ikke har adgang til Friends.

Se tweetet fra Niantic nedenfor, eller på Twitter her.