Så er det nu, trænere! Eller i hvert fald meget snart.

Ifølge dette opslag på pokemongolive.com , er quests på vej og kommer i løbet af denne uge!

To typer quests

Ifølge opslaget, kan vi glæde os til at udføre enten Field Research eller Special Research.

Field Research er opgaver du får når du spinner Pokéstop omkring dig, og disse opgaver kan bl.a. lyde på at opdage og fange bestemte Pokémon, deltage i battles (Må betyde at kæmpe i Gyms), eller andre opgaver. Special Research kommer direkte fra den kære Professor Willow, og vil sende os ud for at lave vigtige opdagelser.

Begge typer af Research giver gode belønninger, inklusiv flere brugbare items eller endda at støde på bestemte Pokémon. Der er ingen grænser for hvor mange Research opgaver du kan udføre på en dag (ifølge den kinesiske udgave af Niantics nyhed er der dog en begrænsning på 3 Field Researchs man kan have igang på samme tid), hvilket betyder at du kan udføre og gennemføre opgaver dagen lang. 

Disse opgaver har ligeledes flere forskellige sværhedsgrader, som selvfølgelig betyder noget for hvor svær opgaven er, men ligeledes også har en betydning for hvor stor en belønning det giver.

Spændende belønninger og 'historie' del

For hver dag du klarer en quest / opgave, vil du få et Stamp - At klare flere opgaver på en dag, giver ikke flere Stamps, da du kun kan få en om dagen. Når du har fået syv Stamps, kan du opnå en Research Breakthrough, for at modtage endnu bedre belønninger. Dette kan endda sende dig i retning mod at møde en Legendarisk Pokémon. Spørgsmålet her, er om dette vil være en måde for folk der ikke kan samle andre til at udføre Raids, til at få Legendariske Pokémon, eller om Niantic i virkeligheden mener Mytiske Pokémon, i stedet for Legendariske.

Alle disse quests handler om at Professon WIllow skal undersøge, om hvordan underlige begivenheder rundt om i verden er forbundet til den mytiske Pokémon Mew, som meget tyder på kan være en belønning i dette system.

Lige om hjørnet!

Ifølge denne artikel på Pokémon.com , kan vi forvente at disse quests er tilgængelige fra på fredag d. 30. marts. Så kridt skoene, massér føderne og vær klar til at byde et nyt aspekt velkommen, som giver adgang til spændende belønninger!


Dette kan meget vel være vejen til Mytiske Pokémon, eftersom Mew både vises på billedet, og nævnes i opslaget. Nedenfor kan du se billeder af interfacet du vil møde, såfremt du vil tage del i disse quests når de kommer senere i denne uge.

Det blive spændende at se, hvor mange spændende opgaver dette byder på, og hvilket spændende belønninger der sendes vores vej!

 

Indtil da;
God jagt, trænere!