Snart kommer der ændringer til hvordan du kan logge ind.

Udover at tilføje muligheden for at bruge Facebook til at logge ind, tilføjer Niantic ligeledes muligheden for at linke eksisterende konti til andre Google eller Facebook brugere. Så hvis du har en PTC konto, som du egentlig hellere ville have over på en Google konto, så kan du snart forbinde din eksisterende konto med din Google eller Facebook konto.

Ligeledes vil du kunne forbinde din Pokémon (Google) bruger med en ny Google bruger, hvis du f.eks. ikke længere har adgang til din gamle Google bruger grundet arbejds- eller studiestop.

Niantic har ligeledes bekræftet på Reddit, at dette betyder at PTC Login problemer vil være fortid, for folk der forbinder deres PTC konto til f.eks. Google eller Facebook!

 

Spekulation:  Man kender fra mange spil, at det at forbinde til Facebook tilføjer et socialt aspekt, da de så kan tilgå ens venneliste. Om dette er tilfældet her, vides ikke, men det kunne være en åbning for f.eks. Trading eller PvP, hvor man så kan bruge sin Facebook konto, til at finde andre trænere i spillet, som man kender i den "virkelige" verden.

 

God jagt, trænere!