PokeMiners, de uofficielle men ganske pålidelige Pokémon GO udforskere, har i nat fundet mange interessante ting, som kan være på vej i spillet. Dette er ovenpå en masse spændende, som er fundet i den seneste version 0.173.0. 

Vær opmærksom på at denne artikel er baseret på data fundet i spillets kode, og i det der sendes fra Niantic til vores mobiler. Derfor kan de nævnte ting være fejlfortolkede, blive ændret eller fjernet, inden de frigives til os.

Find venner at sende gaver til

Der er fundet nogle tekster, der indikerer kraftigt at vi fremover vil kunne filtrere udfra hvilke venner, som man kan sende gaver til.
Dermed kan det snart være slut med at skulle ind i en ven, for blot at skulle gå ud igen, fordi personen ikke har åbnet sidste gave endnu.

RESOURCE ID: filter_friend_key_giftable
TEXT: giftable

 RESOURCE ID: filter_friend_key_interactable
TEXT: interactable

 RESOURCE ID: filter_friend_key_lucky
TEXT: lucky

 RESOURCE ID: filter_friend_key_rank
TEXT: friendlevel

Som det ses, tyder det på at der vil være fire filtreringsmuligheder. Venner der kan modtage gaver (Giftable), Venner du kan interagere med (Interactable), Lucky venner og udfra venne niveau.
Interactable, altså venner man kan interagere med, kunne meget vel være venner som man endnu ikke er steget med på dagen.

Ny Incense

Selvom flere nok troede at der var tale om en aprilsnar, var den god nok. Der er tidligere fundet grafik for en ny type Incense, som man kan se mere om her:  Ny Incense måske på vej  (Åbner i nyt vindue), og nu er der også fundet tekster der understøtter den.

Præcis hvad den vil gøre vides ikke, og PokéMiners bud er at denne Incense måske kan være de Incense vi kender, men når de kun henter særlige typer af Pokémon.
Mit eget bud er dog, at denne type Incense vil fungere lidt som vi kender det fra det gratis Raid Pass og den uendelige Inkubator.
Hvem der har ret, vil tiden formentlig vise. 
Her kan man i hvert fald se den tekst, som nu er fundet til denne "nye" Incense.

RESOURCE ID: daily_encounter_tutorial_dialogue_1 TEXT: Hey there, {0}! Recently, I’ve been working on a special kind of Incense, and I’ve gone ahead and equipped it for you. Now you’ll be sure to find a Pokémon appearing just for you every day!

Wayfarer medaljer og måske et Snapshot event

Kender du ikke til Wayfarer, så er det kort fortalt den hjemmeside hvor trænere i Level 40, Sammen med Ingress spillere, kan gennemgå de steder, som folk indmelder for at få nye PokéStops og Gyms. Og det tyder på, at der snart vil være medaljer i Pokémon GO, udfra hvor meget du laver i Wayfarer.

Det er allerede noget der eksisterer i Ingress, hvor man også har medaljer. Så at det skulle komme til Pokémon GO virker ikke usandsynligt.

Udover dette er der fundet tekster til en masse opgaver der omhandler at tage Snapshots af forskellige Pokémon typer. Dette kan meget vel være til et særligt event, der vil have fokus på at tage billeder. Men det vil tiden ligeledes vise.

PokéStop Scanning

Hvad præcist dette er, vides endnu ikke. Men der er fundet masser af dialog og tekster til noget nyt, hvor vi kan melde os til at hjælpe Niantic.

En af teksterne lyder således:

We are developing new augmented reality (AR) technology and would like to enlist your help. Are you willing and able to upload scans of PokéStops and Gyms to aid our research? If you choose to continue, you can opt out at any time via the Settings menu

Kort oversat betyder det, at de udvikler en ny AR (Augmenteret Realitet) teknologi, og så gerne at vi meldte os til at hjælpe dem. Så hvis man er villig til at uploade scanninger af PokéStops og Gyms, kan man melde sig til. Melder man sig til, kan man melde sig ud til enhver tid igen.

Udover det er der meget tekst, primært dialog mellem spillet og brugeren. Dele af denne dialog beskriver hvordan man som bruger gør for at scanne et Pokéstop. Det vil kræve at man bruget sin telefons kamera (selvfølgelig), har stoppet / Gymmet inden for en ramme og går rundt om det.

Herudover er der en masse dialog om at uploade scanningen, og dialog frem og tilbage ang. at scanne nu, eller eventuelt vente til senere.

Det bliver interessant at se, hvad Niantic vil melde ud om dette, og især hvad de arbejder på.