PokeMiners har været ude med det store net, og fanget en masse tekst i datatrafikken mellem serverne og spillet, og det tyder på at vi får flere nye spændende ting tilføjet snart. Husk på at intet af dette er meldt officielt af Niantic. 

Ny Special Research

En masse teks, som udgør dialogen mellem professoren og os, er blevet lagt ud af PokeMiners. Jeg vælger ikke at skrive det her, for at undgå for mange spoilers, men kan afsløre at, udover at introducere Team GO Rocket og de kampe man kan have med dem, lægger op til et nyt item hvor det virker til at vi skal samle fragmenter til det, introducerer de tre "mellemledere" Cliff, Arlo og Sierra og introducerer selveste Giovanni!

Nye opgaver

Via nye opgave tekster, kan vi blive særligt interesseret i bl.a. nogle kommende legendariske Pokémon!

Det er nemlig især opgaven der går under kodenavnet: quest_rockethq1_catch_legendary_shadow, med den tilhørende tekst: "Catch a Legendary Shadow Pokémon", på dansk: "Fang en legendarisk skygge Pokémon".

Udover dette, kan vi se frem til opgaver der beder os vinde over de tre ledere Cliff, Arlo og Sierra x antal gange, og "Defeat the Team GO Rocket Boss" - Altså "Besejr Team GO Rocket chefen".

 

Ser du frem til mere Team GO Rocket historie? Meld ind i facebook kommentarerne.

God jagt, trænere!