Smeargle , GoSnapshot og ikke mindst mulighed for at skifte hold! Spændende ting er i vente i den kommende version!

Desværre ser det ud til, at vi må vente lidt længere end først forventet, da versionen viste sig at gøre spillet umuligt at logge ind i. Men heldigvis nåede flere trænere på TheSilphRoad at få fat i versionen, og kan berette at den nye startskærm bl.a. viser Smeargle få taget billeder med hvad der må reklamere for GoSnapshot. Udover det, viste teksten i Google Play Butik også, at GoSnapshot ville være tilgængeligt med denne version.

For ikke at afsløre den kommende Loading Screen, kan du se den her: Ny Loading Skærm

Den famøse Chrales, der tidligere har fundet alt fra små til store elementer på vej i spillet, beretter at et nyt item, kaldet Team Medallion er på vej i spillet. Man vil kunne købe den i Shoppen, og den giver adgang til at skifte hold. Dens tekst viser at man kun kan købe den hver 365. dag, og derved kun kan skifte hold en gang om året. Ikke desto mindre vil det snart blive muligt, at skifte hold, skulle man have valgt et andet hold end det senere har vist sig at man burde.

Team Medallion vil se ud som følger, med beskrivelsen du finder under billedet:

"A unique coin that enables a Trainer to change teams. A Team Medallion can only be purchased from the shop once per 365 days."

 

Følg med her på siden, for seneste nyt, bl.a. om den næste version der så vil give adgang til disse ting.

God jagt, trænere!